Få hjælp til valg af webhotel

19 april 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du står med en hjemmeside som skal gå online snart handler det om at vælge den rette webhotel løsning.

Nem installation af CMS efter eget valg på et webhotel

Ud over det at et webhotel er en sikker og billig hosting løsning følger der også rigtig gode services med. For eksempel vil langt de fleste udbydere af danske webhoteller kunne tilbyde det der kaldes one click installation af CMS’er så som Drupal, WordPress, Joomla!, Shopify og Magento.

Det betyder at du hurtigt kan få en hjemmeside op og køre selv om du ikke har noget som helts kendskab til web design. Med et enkelt klik er dit valgte CMS installeret på serveren inklusive database og det hele. Det har aldrig været nemmere selv at bygge sin egen hjemmeside!

webhotel

Tryghed og sikkerhed med et dansk webhotel

Hvis du vælger et webhotel fra en dansk udbyder kan du ydermere være tryg ved at sikkerheden er helt i top. Din udbyder forestår alt hvad der vedrører vedligeholdelse af serveren, både når det handler om hardware og når det kommer til opdatering af virus software og firewall.

På den måde er din hjemmeside hele tiden sikret mod alt fra server nedbrud til data læk og hacker eller virus angreb. Din hjemmeside eller webshop har maksimal oppetid og meget lille risiko for tab af vigtige data. Og du behøver ikke at løfte en finger i forbindelse med denne opgave.

Hvordan vælger jeg den rette webhotel løsning?

Der findes mange hosting udbydere på det danske marked – og det kan være svært at vælge hvilken man skal benytte. Hos webhotel-guiden.dk kan du se og sammenligne alle de forskellige webhotel løsninger på det danske marked.

Du får et klart overblik over fordelene ved de mange løsninger. Og du vil nemmere kunne overskue hvilken der kan være den rette for dig. Læs mere på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder