Hurtige og nemme forbrugslån – find dem online

19 januar 2020
Astrid Pedersen
Hurtige og nemme forbrugslån - find dem online

Hvad gør man, når kassekreditten er maxet ud, opsparingen brugt på at betale januar måneds regninger, og der så indtræffer en hændelse, som kræver akut finansiel opmærksomhed? Det kan for eksempel være en smadret rude, som skal udskiftes med det samme, et køleskab, som har opgivet ævred, eller en bil, som pludselig ikke vil starte. I sådan en situation kan det være nødvendigt at optage et hurtigt lån for at dække udgifter lige her og nu

Lån penge online hos en godkendt låneudbyder

Har du besluttet dig for at optage et online forbrugslån, bør du se dig godt for. Ikke alle låneudbydere er lige fine i kanten – og derfor bør du vælge en bank eller et pengeinstitut, som er godkendt til udlån af penge til private af Finanstilsynet. På den måde er du sikret, at alle etiske og professionelle retning linjer bliver fulgt, og at de skrappe regler, Finanstilsynet stiller op for långivere, er overholdt.

Ikano Bank er et af de pengeinstitutter, som tilbyder lån med godkendelse fra Finanstilsynet. Dette betyder, at du helt fra begyndelsen har fuld kontrol med – og et solidt overblik over – dit lån og alle omkostninger forbundet hermed. Du skal ikke være bange for grimme overraskelser i form af renter, som pludselig stiger uhæmmet, eller gebyrer, som pludselig bliver smidt oven i dit lån. Så længe du overholder fristerne for afdrag på dit lån, vil du aldrig komme til at betale mere end hvad lånets hovedstol beløber sig til.

Med Ikano Banks låneberegner kan du forud for din ansøgning om lån tydeligt se, hvor dyrt dit online lån bliver, som en funktion af lånets løbetid og af afdragenes størrelse og hyppighed. Du styrer helt selv disse parametre, så at afdragene kan passes ind i dit budget. På den måde kan du afbetale i et tempo, som passer dig.

Du kan læse mere om online forbrugslån på ikanobank.dk

Flere Nyheder