Hvor meget kapacitet har du brug for til dit webhotel?

31 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Når du opretter en hjemmeside, er det afgørende, at du finder et webhotel, der har kapacitet nok til at køre den. For de fleste nystartede hjemmesider vil der ikke være så meget aktivitet, og det vil derfor ikke være så stort et problem. Men det kan være, at der kommer til at være meget aktivitet senere hen. Der er det rart, at du har valgt et webhotel, hvor du nemt kan få mere kapacitet til den. På den måde oplever du aldrig, at din hjemmeside kommer til at køre langsomt, eller den måske slet ikke kan vises for nogle af de besøgende, der gerne vil ind på den. 

Et af de steder, hvor du nemt kan opgradere til større kapacitet, er simply.com. Du kan vælge mellem 10, 20, 100 og 200 GB webplads. Hvis du har en virksomhed, hvor der kommer til at være meget aktivitet på din hjemmeside, har du brug for en af de to sidstnævnte pakker. De kaldes også Pro Suite og Enterprise Suite. 

Er du som privat person ved at oprette en hjemmeside, kan du typisk sagtens vælge en af de mindre pakker. Basic Suite og Standard Suite passer udmærket til størrelsen på de fleste mindre virksomheder. Hvis din hjemmeside skulle begynde at få mange læsere, kan du jo altid opgradere den senere. 

Det får du også hos Simply

Det er dog ikke kun muligheden for at vælge mellem forskellig kapacitet, du får hos Simply. De har flere forskellige pakker at vælge imellem. Alle inkluderer mulighed for at tilknytte en e-mail, daglig backup og one-click WordPress installering, hvis du har brug for det. De fleste vælger i dag at oprette deres hjemmeside i WordPress, da det er et nemt program at bruge, og det kan derfor være rart, at du ikke behøver at bruge mere tid end højst nødvendigt på at sætte det op. 

Flere nyheder