3 ting du kan male i dit hjem

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Står du og kunne bruge noget mere farve i hjemmet, så er der rig mulighed for det. Der er mange forskellige måder, du kan få mere farve i hjemmet. En af de ting er ved at male. Du kan male meget mere end blot dine vægge i hjemmet. Vi giver dig her tre bud på, hvilke ting i dit hjem du kan male. Hvis det lyder som noget for dig, så læs med herunder. 

malerkanonen

Møbler

Hvis dine møbler er i en lidt kedelig farve, så kan du male dem. Men det fungerer bedst, hvis dine møbler er i træ eller plastik. Det kan for eksempel være, at du har en skoreol i træ, som kunne være fed i en anden farve. Her er det bare ud og købe den farve du kan lide, og så er det bare i gang med at male dine møbler. 

Malerier

Du kan også få mere farve ved at male kunst til dit hjem. Det kan være at du kan lide at lave malerier, der kan hænges op. Her er det din stil, der afhænger af, hvordan dit kunst i hjemmet skal se ud. Det kan også være, at du allerede har noget kunst i hjemmet, der kunne gøres pænere med lidt ekstra farver. 

Mønstre

Hvis du gerne bare vil male dine vægge, så kan du give dem et lille tvist ved at male pæne mønstre. Her er det også bare fantasien, der bestemmer hvordan dine vægge skal se ud. Du kan bruge malertape til at lave mønsteret på din væg, og så male henover med maling. Når malingen så er tør, så kan du pille tapen af, og se det flotte mønster på dine vægge. 

 

Hvis du ikke er så meget for at male selv, så kan du få en maler til at hjælpe dig

Flere Nyheder