Undgå problemer ved et boligkøb ved hjælp af en boligadvokat

10 August 2020
Lotte Hindsberg

editorial

Et køb af en bolig er en af de største handler de fleste gør i løbet af deres liv og især som førstegangskøber, kan det være en jungle at finde rundt i og der er mange parter i sådan en handel og det er ikke alle, der har dine interesser som det primære. Der er sælger, ejendommægleren og bankrådgiveren og så er der boligadvokaten.

Hyrer du en boligadvokat, kan du være sikker på at du har en rådgiver og ekspert i ejendomshandel, der udelukkende handler med dine interesser for øje. Selvom det kan virke overvældende med endnu en udgift er det et lille beløb, set i forhold til det du betaler for boligen og ofte vil han tjene pengene hjem igen mange gange. Læs mere her https://eboligadvokat.dk/boligadvokat/.

Spar tid og sov trygt om natten

Selvom det kan virke voldsomt at bruge 10-20.000 kr på en boligadvokat, samtidig med at man er i gang med at sætte sig i gæld for flere milioner kr., er det vigtigt at huske at en erfaren advokat kan klare og undersøge mange forhold langt hurtigere end du selv.

Du derfor spare en masse tid, som du kan bruge på noget andet og mere spændende. Du sikre dig på samme tid også at enhver sten bliver vendt i forhold til dit boligkøb, hvilke gør at du kan være tryg og sikker på at du ikke har gjort noget forkert eller du mangler at undersøge noget i forhold til dit boligkøb.

Skødet og tinglysning

Din boligadvokat kan også lave det praktiske papirarbejde i forhold til udfærdigelse af skødet og den efterfølgende tinglysning. Først når skødet er tinglyst, er boligen endeligt dit. Både køber og sælger skal have underskrevet og i dag foregår det digitalt, ved hjælp af NemID. Danmark var det første land i verden, der overgik til digital tinglysning.

More articles