Aftale om højttalere

26 april 2019
Anders Lundtang Hansen
Aftale om højttalere

Denne artikel handler egentlig ikke så meget om, hvordan du anskaffer dig de rette højttalere, hvad du skal gå efter, og hvor du skal gå efter.

Den handler mest om, hvordan du “får lov” til at have højttalere stående derhjemme – og så kan man sige, at det faktisk handler om, hvordan du (får tilladelse til at) anskaffe dig de rette højttalere.

Så de nærmere specifikationer til, hvad der skal være i indmaden i dine højttalere for at få de bedste af slagsen til det, de skal bruges til, må du læse dig til andetsteds på nettet, da der allerede er lavet en del artikler om dette emne.

Skrivelsen her skal dog heller ikke handle om manipulationsmetoder til, hvordan du får lov til at have højttalere derhjemme, hvis du ikke bor alene. Det er nemlig ikke fair, hvis denne aftale ikke indgås på fælles grundlag.

Bor du alene, så kan du jo have de største og måske mest larmende – med tanke på naboerne – af nogle højttalere, der findes på markedet, fordi du kun skal konsultere dig selv, om der skal indføres højttalere derhjemme.

Hvis du bor sammen med andre, kan de nok også sagtens nikke genkendende til, at de ønsker god lyd, når der skal afspilles musik, men de deler måske ikke din interesse for de relativt pompøse og bombastiske højttalere, som du agter at investere i.

De kan nemlig godt se monstrøse ud, hvis man vil have nogle gode højttalere stående derhjemme, og selvom de måske designmæssigt er lavet til at passe ind i mange hjem, er det ikke sikkert, at dine medbeboere deler den opfattelse.

Derfor var planen måske sammen med de andre i husstanden at besøge hifi-freaks.dk og se, om om der ikke skulle være nogle højttalere, som man kunne blive enige om, ville passe pænt ind i boligen og stadigvæk give god lyd.

Flere Nyheder