Benyt dig af muligheden for tilskud til en varmepumpe

08 juli 2021
Silje Hansen

Går du med overvejelser omkring at få en varmepumpe hjem til? Så er der alle gode grunde til, at du får sat handling bag dine overvejelser. Med køb og installation af en varmepumpe har du nemlig mulighed for at benytte dig af håndværkerfradraget. Med andre ord kan du få tilskud til din varmepumpe. 

Få tilskud til din varmepumpe 

Det kan være lidt af en dyr investering, når der skal købes en varmepumpe. Det gælder både for selve varmepumpen, og så gælder det for de mandetimer, der skal bruges på montering og installation. Herudover skal der formentlig også bruges tid på at fjerne det eksisterende oliefyr, naturgasfyr eller lignende, så varmepumpen kan gøre sit arbejde.

Hvis vi skal være så konkrete som muligt, så kan du få intet mindre end 25.000 kr. i håndværkerfradrag, når du erhverver dig en varmepumpe. Du skal naturligvis være opmærksom på, at der er lidt forskellige krav, der skal leves op til, før et håndværkerfradrag kan tages i brug. Et af kravene er, at du som boligejer er ved at foretage boligforbedringer. Derudover gælder tilskuddet kun til arbejdsløn, og så er det et must, at du betaler elektronisk, og at du får en regning med på arbejdet. 

Bliv klogere på det at få tilskud til en varmepumpe 

Er du interesseret i at få endnu mere at vide omkring tilskud til varmepumpe, så kan du altid forhøre dig ved det firma, du køber varmepumpen af. Du kan naturligvis også tage fat i dem, som skal hjælpe med at installere den for dig. De kan helt sikkert oplyse dig om de forskellige tilskud, du kan gøre brug af, så du ender med at få varmepumpen til en endnu skarpere pris. Der er f.eks. også mulighed for en skarpere pris, når du benytter dig af “reduceret elafgift”. Det kan du også selv spørge ind til. 

Flere nyheder