Big Swing København er ikke for alle

17 marts 2020
Anders Lundtang Hansen
Big Swing København er ikke for alle

Vil du virkelig opleve en udfordring af de store, som ikke er for tøsedrenge, og som kun de sejeste kan gennemgå, så skal du prøve dig af med Big Swing i København, der blandt andet finder sted i de gamle B&W-Haller på Refshaleøen, hvor festivalen Copenhell også finder sted.

Du bliver udfordret i denne, på papiret, nemme opgave, men man skal virkelig kunne holde hovedet koldt, tænkte klart og ikke alene have muskler og et stærkt sind for at kunne klare det – især hvis man vil være blandt de bedste.

Nu om dage er det ikke populært at fremhæve sig selv, og Janteloven har længe eksisteret, men vi har også godt af at blive udfordret på nogle områder, der ligger langt væk fra vores normale hverdag, hvor man så kan sammenligne sig med andre og se, hvem der klarede sig bedst.

Så kan man forbedre ens tid, og man kan holde interne konkurrencer i, hvem der individuelt og på holdtid kan klare dette Big Swing bedst.

Så lad os komme til sagen og forklare dig lidt nærmere om, hvad der er tale om med Big Swing, og hvad det går ud på, for som sagt er det faktisk ikke så svært at forklare.

Du bliver udsat for et sving højt oppe fra, hvorefter du svinger direkte ud i den frie luft, hvorefter du skal kravle op ad et reb i et par meter.

Når du læser det her, så lyder det måske ikke så voldsomt, men hvis du søger nogle videoer frem af fænomenet, så får du måske en klump i halsen.

Og det er ikke bare for folk, der ligger inde med højdeskræk.

Faktisk skal man endda gennem en test for at vise, at man kan klare en mindre udgave af dette, før man får lov til at deltage i det reelle Big Swing.

Flere Nyheder