Derfor bliver din iPhone 8 skærm beskidt

24 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Faktisk gør dette sig gældende med mange typer af iPhone-skærme, men for nemhedens skyld vil vi i denne artikel se nærmere på lige præcis en iPhone 8 skærm, og hvad der er med til at gøre, at lige den bliver beskidt.

Men som sagt kan du godt overføre nogle af grundene til en anden type af iPhone og måske endda en anden smartphone, hvis du ejer sådan en, så du kan sørge for, at det ikke sker for din telefon.

Dette handler ikke om, når man ridser skærmen eller ødelægger den, for så skal den til en reparatør; her handler det ganske enkelt om, at den bliver beskidt, og der er forskellige måder, man kan gøre den ren på, men her fokuserer vi lige på, hvad der gør den uren, så man kan gøre sit for, at man undgår de situationer.

Du skal dog nok regne med, at skærmen bliver beskidt uanset hvad, for sådan en telefon bruger man jo meget i løbet af en dag, så det kan ikke helt undgås, at den bliver beskidt.

Du er selv med til at gøre, at din iPhone 8 skærme bliver beskidt

Dine fingre er en af de mest medvirkende årsager til, at din skærme på din iPhone 8 ikke alene bliver fedtet, den bliver også beskidt.

Der er så mange ting, man rører ved i løbet af en dag, og ens iPhone kræver jo meget fingeraktivitet, så man overfører snavs og skidt hertil.

Tænk alene lige på, hvor mange bakterier der lige kan være på din skærm?

Har du et cover på din iPhone 8? Det cover kan også blive beskidt, og det samme gælder, hvis man har telefonen i en holder, hvor man åbner og lukker en klap for at bruge telefonen.

Og hvad er der lige nede i den lomme, hvor du putter telefonen ned? Er de bukser nu helt rene?

Du kan gøre meget for, at din iPhone 8 skærm ikke bliver beskidt. 

Flere nyheder