Derfor skal du bruge primer til epoxy, når du maler et hårdt gulv

30 juni 2022
Kamilla Tolnø

editorial

I nogle situationer og rum er det afgørende, at man har et gulv, der kan holde til lidt af hvert.

Det gælder især i industrien, men også i nogle rum i det private hjem. Det kunne fx være et værksted eller ens garage. Det kunne også være et atelier, hvis man er kunstner. Eller det kunne være i køkkenet eller badeværelset, hvis man gerne vil være helt fri for bekymringer og have et resultat, der holder i mange år.

I dette tilfælde skal man bruge epoxymaling. Og vil man være sikker på et rigtigt godt resultat, så skal man bruge primer til epoxy inden.

Epoxymaling går nemlig ind og forsegler gulvet, så det får en hård og modstandsdygtig overflade. Vælger du at bruge primer til epoxy, skaber det en endnu bedre sammenhæng mellem gulv og maling, så du er sikret et godt resultat.

epoxy primer

Sådan bruger du primer til epoxy

Når man har med epoxy at gøre, er der tale om stærke kemikalier, så det er vigtigt at beskytte sig med fx dragt, maske og handsker.

Inden du påfører dine epoxymaling, skal du påføre din primer til epoxy på et rengjort gulv. Den pågældende primer til epoxy vil trænge ind i gulvet og dermed agere bindeled mellem gulvet og den efterfølgende epoxymaling.

Det skaber en overflade, der kan holde til lidt af hvert, og som samtidig er nem at rengøre og vedligeholde.

Find dine produkter online

Hvis du vil i gang med at male med epoxy og bruge primer til epoxy, er det godt at vide, at du kan finde disse produkter online.

Køber du dem begge samme sted, er du sikker på, at de spiller godt sammen. Og så giver det mulighed for at læse en grundig vejledning i, hvordan du bruger primer til epoxy inden maling.

Så er du godt på vej til et resultat i særklasse.

Flere Nyheder