Disse ting kan være gode at vide om selvklæbende transfers

24 september 2021
Cecilie Mortensen

Har du heller ikke helt styr på, hvad selvklæbende transfers egentlig er, og hvorfor det kan være et godt valg? Så er der heldigvis meget mere viden at hente, hvis du læser med i denne artikel. 

Dette skal du vide om selvklæbende transfers

Selvklæbende transfers kan bruges mange steder

En første ting der kan være god at understrege omkring selvklæbende transfers er, at der ikke er nogen basis af hverken papir eller folie underneden. Og det er egentlig ret så interessant. Det betyder nemlig, at du har mulighed for at placere selvklæbende transfers mange forskellige steder. 

For at komme med lidt eksempler, så kan selvklæbende transfers laves som midlertidige tatoveringer til huden, som dekoration på lys, på plastoverflader og meget mere. Du kan selvfølgelig selv række ud til firmaer for at høre om de muligheder, der er. 

Du får selvklæbende transfers med lang holdbarhed 

Noget af det særlige ved selvklæbende transfers er, at der findes varianter med lang holdbarhed. Du kan derfor også nyde godt af resultatet i lang tid fremover. 

Du får selvklæbende transfers der er miljøvenligt

Noget du også skal vide omkring selvklæbende transfers er, at det kan siges at være miljøvenlige. Dette valg er derfor også ekstra godt, hvis der i din virksomhed allerede er en opmærksomhed mod, hvordan der kan tages højde for miljøet i de forskellige valg, der træffes. 

Hvilket firma skal hjælpe dig med selvklæbende transfers? 

Hvis ikke du allerede kender til et firma, som arbejder med selvklæbende transfers, så er der god grund til at kigge i retningen af ID-marking. Her kan du generelt få hjælp til mange forskellige mærkninger, men det kan du også selv læse mere om, hvis du klikker ind på deres hjemmeside eller giver dem et kald. Her finder du selvfølgelig også billeder af de forskellige ting, du kan få lavet.

Flere nyheder