Du kan dårlige klare at stå på ski uden skibriller

28 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er meget udstyr, der hører sig med til at stå på ski og sådan set også snowboard, og her kan man ikke komme udenom et par gode skibriller.

Det er en essentiel del af ens skisportsudstyr, men man behøver sådan set ikke udføre det på professionelt plan for at have et par skibriller, for det her er også til amatøren og den øvede.

Og det gælder både, om man tit tager på skiferie enten i Sverige hos vores naboer, eller man rejser langt væk for at prøve forskellige skiløjper.

Eller måske er man bare den type, som der tager det samme sted hen hver vinterferie, fordi det er en tradition for familien at gøre.

Men i begge tilfælde – og dem i midten – kan man sagtens få sig nogle skibriller, der er lige så gode som dem, som de professionelle benytter sig af – der kan endda være nogle på markedet, der er lanceret af sportsstjernerne.

image

Føj skibrillerne til dit udstyr

Der er en grund til, at man stort set aldrig ser nogle, der ikke har skibriller på, mens de er ude at stå på ski, for det er stort set umuligt, hvis man ikke har den slags briller på.

Man tror måske ikke lige umiddelbart, at de er så vigtige, fordi man fokusere på ens benregion, når man er i det hvide landskab, men der er absolut ingen grund til at negligere sådan et par briller.

De er både med til at beskytte øjnene, når man falder, men solens stråler er også hidsige i snelandskabet, fordi det hvide sne reflekterer lyset retur til en i høj grad.

Derfor bliver det lettere at se, hvad man laver, mens man har sådan et par briller på.

Så når du ved, at du bare skal ud at stå på ski en enkelt gang, så skal du se efter et par gode skibriller.

Flere Nyheder