Få flotte facader på byggeriet med sandwichelementer

Få flotte facader på byggeriet med sandwichelementer

Hvis du ønsker et flot finish på dit nybyggeri, er det vigtigt, at du vælger den rette løsning til facaden – for eksempel sandwichelementer.

Hvad er sandwichelementer?

Sandwichelementer er en form for facade elementer af beton, som på én og samme tid formår at være både funktionelle og æstetiske. Et sandwich element består af en bagplade, som fungerer som det bærende element, en isolerede del og så en forplade.

Denne tredelte struktur har givet sandwich elementet dets navn. Sandwichelementer er særdeles velegnede, hvis du ønsker at få leveret delene til facaden på dit byggeri som færdige dele, som bare skal sættes på. Det er nemt og hurtigt at komme i mål med sit bygge projekt, når man benytter sig af en nem og praktisk løsning som for eksempel sandwichelementer til facaden.

Hos Præfa Betonelement kan du få dine sandwichelementer leveret i præcise mål og tilpasset særligt til dit byggeri – og selvfølgelig med nøjagtig den overflade, du ønsker dig. Uanset om du ønsker en traditionel glat overflade på dine sandwichelementer, eller om du ønsker tekstur eller en anderledes farve, kan Præfa Betonelement hjælpe dig med at fremstille nøjagtig de sandwichelementer, som du ønsker dig.

Du kan for eksempel vælge en overflade med indlagt sten eller bjergart som for eksempel Hardeberg, Gøteborg, Blå søsten, Italiensk granit, Lysit, Bakkesten, Luxovit, Søsten, Jura, Hyporite eller Thyborøn. Eller du kan vælge relief, glatte, kostede eller håndpudsede overflader, mønstre, glatte sokler og friser, tilbagetrukne felter eller noget helt andet. Hos Præfa Betonelement har de dygtige og erfarne medarbejdere mange års erfaring inden for kunde tilpassede løsninger, og kan således helt sikkert hjælpe dig med at gøre dine facade drømme til virkelighed.

Når du vælger Præfa Betonelement som din leverandør af facade elementer, kan du være sikker på en god service og på materialer i høj kvalitet. Få mere information på http://praefa.dk/