Find det bedste malerfirma i Hedehusene

21 juni 2020
Astrid Pedersen

Trænger huset eller lejligheden i Hedehusene til en ordentlig indvendig overhaling med pensel og rulle? Så kan du med fordel gribe knoglen og kontakte dit lokale malerfirma med henblik på et skarpt tilbud.

Kan jeg ikke bare selv male mine vægge?

Der er principielt ikke noget i vejen for selv at kaste sig ud i malerarbejdet. Mange bolig ejere vælger selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk – med mere eller mindre succesfulde resultater til følge.

Malerarbejde er nemlig ikke blot et spørgsmål om at smøre maling ud over overfladerne. Der skal som regel et stort forarbejde til. Selv hvis pudset på dine vægge er i fin stand, og der derfor godt kan lade sig gøre at male direkte derpå, skal væggene som minimum slibes og primes med blåt vand før grunderen og malingen kan binde optimalt. Til dette formål kan du sagtens afsætte mindst én hel arbejdsdag, da primeren skal nå at tørre førend der skal males.

Skal farven på dine vægge være lysere end den der er i forvejen kan du regne med at skulle grunde med to lag hvid maling for at den oprindelige farve ikke skal skinne igennem. Disse lag maling skal også være helt tørre før du kan male med den egentlige farve. Maling af lofter er som regel lidt nemmere at slippe om ved, da disse som regel er hvide, mens maling af paneler, dørkarme, vinduesrammer og øvrigt træværk som regel er en mere omfattende opgave end man først havde regnet med.

De fleste bliver overraskede over hvor hårdt malerarbejde i virkeligheden er – og hvor lang tid det tager. Derfor er det en god idé at overveje, om ikke det burde overdrages til en dygtig maler eller et malerfirma i Hedehusene. Du kan benytte det landsdækkende malerfirma Malerkanonen hvis du ønsker billigt malerarbejde i høj kvalitet. Du kan læse mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder