Find din lokale låsesmed online

20 juni 2022
Astrid Pedersen

editorial

Er din bolig forsynet med smæklås på yderdørene, eller har du netop smidt kæresten på porten? Så kan du få brug for hjælp fra en låsesmed.

Lad en låsesmed lukke dig ind når du har smækket dig ude

Du kender det sikkert udmærket godt: Du er kommet lidt hurtigt ud af døren fordi du er sent på den. Og i det øjeblik døren smækker, går det op for dig at dine nøgler stadig befinder sig på bordet i stuen inde i boligen, som du nu af samme grund ikke længere har adgang til.

Dette er en rigtig ærgerlig situation. Til alt held er det ikke vanskeligt at redde sig ud af den. Det kræver blot hjælp fra en dygtig lokal låsesmed, som uden problemer kan lukke din dør op så du atter kan få adgang til dit hus eller din lejlighed.

låsesmed

Få hjælp til udskiftning eller omkodning af låse og cylindre hos en låsesmed

Har du et akut behov for at få skiftet låsene til din bolig, kan en låsesmed også hjælpe. Det kan for eksempel være at du ikke længere ønsker at e tidligere kæreste eller ægtefælle skal kunne skaffe sig adgang til jeres før fælles bolig. Her vil en låsesmed kunne hjælpe med udskiftning af låse, eller omkodning af cylindrene i disse. Og så vil indehavere af de gamle nøgler ikke længere kunne låse dine døre op.

Du bør under alle omstændigheder lade låse omkode eller udskifte i forbindelse med indflytning, når du køber ny bolig. Du har ingen mulighed for at vide hvor mange nøgler der er i omløb rundt omkring. Er låsene gamle, kan de være nemme at dirke op. Og nøgler, hvis patent er udløbet, er nemme at få kopieret.

Du kan altid kontakte din lokale låsesmed Askerls hvis du har behov for hjælp til låsene – læs mere på askerls.no.

Flere Nyheder