Find flotte brugte biler online

01 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Når familien skal have ny bil, er det altid spændende at kigge på annoncer og reklamer med skinnende, nye biler. Og fristelsen for at købe den seneste nye model af drømmebilen er stor. Men det at købe en helt ny bil, frisk fra fabrikken, er en stor økonomisk udskrivning. Og pludselig har man købt sig fattig i uundværligt ekstra udstyr, som koster oven i den høje grundpris og de uhyrlige afgifter.

Køb din nye bil brugt, og spar penge

Hvis du ikke føler, at dine finanser rækker til en funklende ny bil, kan du med fordel kigge i retning af brugtvogns markedet. Du kan sagtens være rigtig heldig og finde en flot, brugt bil, som ikke er andet end et par år gammel. Mange mennesker har stillinger, hvor de er afhængige af, at deres bil er sprit ny og kører 100% fejlfrit, og har derfor ikke råd til at have en bil, som er over tre år gammel. Dette kan ende med at komme dig til gode, idet du får mulighed for at anskaffe en brugt bil af nyere dato – uden fejl og mangler, og til en brøkdel af nyprisen.

Du kan finde masser af brugte biler af alle mærker og modeller online på Biltorvet.dk

Hvis du overvejer at købe din nye bil brugt, og dermed spare penge, bør du benytte dig af en autoriseret brugtvogns forhandler med en høj grad af troværdighed. Biltorvet.dk er en online bilportal, som er ejet af selskaber, som repræsenterer netop denne type forhandlere. Her kan du søge efter drømmebilen blandt et hav af annoncer fra disse forhandlere – samtlige biler, som annonceres til salg via Biltorvet.dk, er af nyere dato – det vil sige, sjældent mere end fem år gamle. Forhandlerne bag Biltorvet.dk sørger for altid at holde annoncerne opdaterede med de korrekte oplysninger, så du ikke risikerer at gå forgæves.

Se alle annoncerne på Biltorvet

Flere Nyheder