Gulvafslibning Solrød ved dygtig og erfaren gulvmand

28 august 2018
Astrid Pedersen
image

Er dit trægulv sløjt at se på – måske overbroderet med ridser og skrammer, pletter fr spildt saftevand, kaffe eller rødvin, og helt slidt og gråt i overfladen de steder, hvor der bliver gået mest på det? Så er det sandsynligvis fordi den beskyttende hinde, som gulvet får gennem efterbehandling, når det bliver slebet, er ved at blive slidt af. Og så er det på tide, at du kontakter en professionel gulvmand med henblik på en gulvafslibning.

Dit trægulv bliver som nyt med en gulvafslibning

Ved en gulvafslibning slibes kun de øverste 1 – 2 mm af træværkets overflade. Dette er under halvdelen af, hvad der fjernes ved en gulvafhøvling. En gulvafslibning er således en langt mere skånsom behandling, og langt de fleste standard trægulve kan tåle at blive udsat for en gulvafslibning. Du skal ikke være bange for, om dit trægulv vil tage skade af en gulvafslibning, så længe du har en professionel gulvmand som kan forestå opgaven. Tvært imod vil det meste træværk have stor gavn af en grundig gulvafslibning – alt det nedtrådte skidt og møg vil blive eksfolieret væk fra gulvets overflade, sammen med de overfladiske misfarvninger, pletter og skjolder og mindre ridser og skrammer som får dit gulv til at tage sig ujævnt og snavset ud.

Når den ødelagte overflade er slebet bort, vil gulvet synes – og føles – helt glat og ensartet, og stråle, som var det nyt. Fibrene i træværket vil rejse sig og være klar til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling, som du vælger. Din professionelle gulvmand vil rådgive dig i forhold til, hvilken type behandling, du skal vælge, ud fra kriterier, som handler om træværkets type og beskaffenhed samt dine ønsker til hvor meget – eller lidt – tid, du ønsker at bruge på at vedligeholde dit trægulv.

Du kan læse mere om professionel gulvafslibning, samt finde din professionelle gulvmand, på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-solroed/ 

Flere Nyheder