Hvad skal du bruge af udstyr for at hjemmetræne?

10 marts 2020
Camilla Skøtt
Hvad skal du bruge af udstyr for at hjemmetræne?

Er du klar til at komme i gang med træningen? Altså sådan HELT klar? Ikke bare klar på den der “jeg vil gerne afsted i morgen”-agtige måde, men KLAR! Har du det nødvendige udstyr?

Her på redaktionen er vi mange, der drømmer om at komme i bedre form, men som regel bliver det ved drømmene. Selvom vi bilder os ind, at vi er klar til at komme i gang, så passer det ikke helt – de færreste af os har nemlig det nødvendige udstyr, og det blev vi i den grad bevidste om, da vi faldt over artiklen “Har du alt til træning?” på Sportsbase.

Men nu har vi besluttet os for, at det skal være, og derfor har vi fundet 7 uundværlige redskaber, du skal have, hvis du vil i form gennem hjemmetræning. Er du klar til at gå med i kampen om en stærkere og sundere krop?

7 redskaber til hjemmetræningen

Det behøver ikke at være dyrt at investere i træningsudstyr til hjemmet – det handler bare om at købe det rigtige udstyr i første omgang.

Disse 7 ting kan du ikke undvære, hvis du vil træne hele kroppen derhjemme:

1) Håndvægte – Nøglen til en succesfuld træning. Der findes et hav af forskellige måder, du kan styrke stort set hele kroppen på, hvis du har håndvægte.

2) Træningsbænk – Den fylder meget, men den er al besværet værd. Bænken er omdrejningspunkt for alle liggende og siddende øvelser, og derfor er den svær at undvære.

3) Stepbænk – Den er ikke nødvendig, hvis du investerer i ovenstående, men den er et godt alternativ, hvis du ikke har plads til træningsbænken.

4) Pull up bar – Du kan enten investere i en, der kan sættes permanent fast et sted i hjemmet eller en, du kan hænge i dørkarmen, når du skal bruge den.

5) Træningsmåtte – Den gør det bare mere behageligt at udføre dine øvelser.

6) Fitnessbold – Der findes en lang række gode øvelser til både ryg og mave, som kræver en fitnessbold, og den koster ikke alverden.

7) Udendørs træningsstativ – Hvis du vil gå hele vejen, kan du med fordel etablere et udendørs træningsstativ i haven, hvor du kan træne hele kroppen.

Tjek også disse sider:

https://sportsbase.dk/
https://sportsglæde.dk/
https://sport-tips.dk/
https://sports-bloggen.dk/
https://sports-nyt.dk/
https://SportOgIdræt.dk/
https://Idrætsbloggen.dk/
https://SportOgUdstyr.dk/
https://SportOgGrej.dk/
https://sportsopdateringer.dk/
https://boldbloggen.dk/
https://vielskersport.dk/

Flere Nyheder