Invisalign behandling giver et flot og naturligt smil

Har du skæve tænder, der er til stor gene for dig? Eller har du store mellemrum mellem tænderne, som bliver tydeligt, når du enten smiler eller griner? Det kan være en stor begrænsning for de fleste unge og voksne mennesker, da man er opmærksom på dette, og derfor holder igen med at smile eller grine med tænderne. 

Her er de fleste bekendte med den traditionelle tandbøjle eller ganebøjle, som er stor og tydelig at have i munden. Der er mange der vælger den fra, fordi det skaber så stor opmærksomhed, og sætter en yderligere begrænsning for, hvad du kan og må spise. 

Du kan i stedet rette dine skæve tænder eller regulere de store mellemrum mellem tænderne med en professionel invisalign behandling.

Hvordan virker en invisalign behandling?

En invisalign behandling foregår på den måde, at der bliver designet og lavet en gennemsigtig bøjle, som passer præcist til dine tænder og mund. Du kommer dermed til at skulle bære rundt på en gennemsigtig bøjle som er meget diskret at have på. Den sidder helt tæt på tænderne, så omgivelser næsten ikke ville kunne se, at du har bøjle på.

En af de store fordele ved at vælge en invisalign behandling, er at den er effektiv og sikker. Derudover kan du tage bøjlen af, når du f.eks. skal børste dine tænder, eller hvis der er noget bestemt du vil have at drikke eller spise. På denne måde er du ikke begrænset af at have bøjlen på. 

Her er det dog vigtigt, at du har bøjlen på i mindst 22 timer i døgnet.

Få dit naturlige smil tilbage med en invisalign behandling

Er du blevet nysgerrig på, hvilken virkning en invisalign behandling kan have på dine tænder, eller har du besluttet dig for at gøre noget ved dine skæve tænder? Så kan du med fordel booke en tid til invisalign behandling hos yousmileismile.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *