Køb cykelhjelm til baby online

28 juni 2021
Astrid Pedersen

Når cykel sæsonen for alvor bryder løs, vil de danske veje sværme med cyklister i alle aldre. Langt de fleste cyklister, fra amatør landevejsryttere til hygge cyklister, har forstået vigtigheden af at beskytte hovedet med en cykelhjelm.

Som cyklist er man nemlig at betegne som en såkaldt blød trafikant og dermed ekstra udsat for alvorlige skader. Disse kan opstå i forbindelse med styrt eller påkørsel og kan spænde fra hudsafskrabninger og blå mærker over forstuvninger og knoglebrud til alvorlige hovedskader og hjernerystelse.

I allerværste fald kan det koste dig livet ikke at beskytte dit skrøbelige hoved med en cykelhjelm. Og det gælder også dine børn, store såvel som helt små og ganske spæde.

Beskyt babys hoved med en solid cykelhjelm

Måske har ud ikke tænkt over det, men din baby, som ligger fastspændt i ladcyklens kasse eller i din cykel anhænger, skal faktisk også være iført cykelhjelm. Selv om risikoen for et styrt er væsentligt reduceret når du er på tre hjul i stedet for to kan du stadig risikere at blive påkørt. Og sker dette er baby lige så udsat for skader som cyklens chauffør.

Derfor skal baby have sin helt egen cykelhjelm inden turen går ud i det blå. Det er vigtigt at cykelhjelmen passer perfekt til babys hoved hvad angår såvel størrelse som hoved facon. Du bør således ikke gå på kompromis den gode og solide kvalitet når du køber cykelhjelm til baby.

Du må ikke købe en cykelhjelm som barnet kan vokse i, eller en cykelhjelm som ikke slutter tæt om babys hoved. Og frem for alt skal cykelhjelm til baby være godkendt efter gældende danske sikkerheds standarder.

Find cykelhjelm til baby online hos Cykelhjelm.dk

Den danske forhandler af cykelhjelme Cykelhjelm.dk er leveringsdygtig i cykelhjelm til baby fra anerkendte producenter. Du kan se det store udvalg på https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html.

Flere nyheder