Koteletter i fad – velsmagende, nem og billig aftensmad til hele familien
Hvis man beder den gennemsnitlige dansker nævne et antal traditionelle, danske retter, som stadig holder, vil valget nok falde på retter så som gammedags kyllingesteg, stegt flæsk med persillesovs, frikadeller med sovs og kartofler – og koteletter i fad. Koteletter i fad er egentlig ikke en oprindelig dansk klassiker, men er gået hen og blevet det med tiden. Og dette skyldes især, at koteletter i fad er både nemt, billigt og hurtigt at lave samt utroligt velsmagende. Dette er faktorer, som vægter meget højt, når det handler om sunde og nærende retter, som skal kunne tilberedes inden for de tidsrum, vi som moderne mennesker har til rådighed.
Koteletter i fad – det billige alternativ til færdig retter og fast food
For mange familier betyder det meget, at man kan samles rundt om et veldækket middagsbord efter endt arbejds- og skoledag, inden resten af aftenen bryder løs med lektielæsning, fritidsaktiviteter og putning af de små. Dette er en af de mest værdifulde traditioner i en verden, hvor alting går meget stærkt. Men det kræver, at der sættes tid af til tilberedning af lækker og velsmagende mad, som alle medlemmer af familien kan nyde.
Her står koteletter i fad meget stærkt. For det første består koteletter i fad udelukkende af ingredienser, som er forholdsvis billige i anskaffelse, og desuden kan fås i ethvert standard supermarked. Du behøver, med andre ord, ikke at skulle bekymre dig om at handle i mange forskellige butikker, når dagens ret står på koteletter i fad.
For det andet tager de indledende øvelser til tilberedning af koteletter i fad under en halv time – resten af tiden skal kød og sovs blot hygge sig i ovnen, førend den er klar til servering. Servér dine koteletter i fad med tilbehør som kartoffelmos og grønne bønner, og du har et velsmagende og nærende aftenmåltid.