Lån til de billige feriebilletter

05 juli 2021
Lotte Hindsberg

Kender du det? Der er billige flybilletter til lige den destination, som du og kæresten længe har villet besøge og kontoen er tom, og til den første vil billetterne for længst være væk. Du kan selvfølgelig ansøge din traditionelle bank og høre om de vil give dig et ferielån, men da der er 2-3 ugers behandlingstid er det ikke rigtig en mulighed.

Et alternativ til din traditionelle bank er en online bank. Her kan du hurtigt og nemt ansøge om et ferielån og have pengene inden dagen er omme og dermed er du sikker på, at billetterne er dine.

Hvad skal du bruge for at tage et online ferielån

Online lån er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at ansøge, samtidig med at banken ikke stiller de store krav til låneansøgeren. Herunder sikkerhed. For at kunne skal du selvfølgelig have adgang til en computer med netadgang eller en smartphone. Du skal også have et NemID, som du skal bruge for at kunne godkende et lånetilbud. For at kunne modtage et eller flere tilbud skal du have en mailadresse.

Af andre krav som en online bank stiller for at du kan låne penge, er skal du have bopæl i Danmark og være over 18 år samt myndig. Flere banker har det ekstra krav, at de gerne ser dig ældre end 18 før de vil låne dig penge.

Der er ikke noget krav om at du kan stille med sikkerhed, men er det et større beløb du gerne vil låne, vil de gerne se at du har en indtægt. Det kan du vise ved at sende dem en lønseddel. 

Inden du accepterer et lånetilbud, anbefales det at du ansøger flere banker om et lån og sammenligner de forskellige tilbud. Det er tid der er givet godt ud og vil kun tage dig få minutter. 

Flere Nyheder