Lækre firmajulegaver til dine ansatte – find dem online

25 januar 2021
Astrid Pedersen

I denne tid kan det godt være rigtig vanskeligt at opretholde den gode og konstruktive holdånd i mange virksomheder. Flere medarbejdere er sendt hjem og skal derfor sidde i ensom majestæt foran skærmen hver eneste dag i stedet for at hygge med kollegerne på kontoret. Fredagsbaren er aflyst, og det samme er alle andre sociale arrangementer hvor man mødes fysisk.

Dette gælder naturligt nok også for firmaets årlige juleafslutning. Mange virksomheder vælger at samle medarbejderne til en reception på den sidste dag inden juleferien. Her vil de ansatte og ledelsen få mulighed for at ønske hinanden glædelig jul og godt nytår, og modtage de af arbejdsgiveren indkøbte firmajulegaver.

Men selv om denne tradition er afblæst i år er der ingen der siger at du som arbejdsgiver skal spare firmajulegaverne væk. Dine medarbejdere har nu mere end nogen sinde før brug for at vide at de føler sig værdsatte. Og du kan udtrykke din taknemmelighed over de ansattes fortsatte tilstedeværelse i virksomheden med flotte firmajulegaver.

Hvordan giver jeg mine medarbejdere firmajulegaver i 2021?

Det er en god idé at tænke ud af boksen når årets firmajulegaver skal indkøbes. Den traditionelle jule kurv med guf og lækkerier er måske ikke så optimal til dette formål. Det er både dyrt og besværligt at sende disse kurve ud til hver enkelt medarbejder. Og det er slet ikke sikkert at dine medarbejdere kan få glæde af kurvene nu hvor der også er skåret ned på sociale aktiviteter internt i de enkelte familier.

Derfor bør du finde andre muligheder hvis du fortsat ønsker at begave dine skattede medarbejdere. Og her kan du med fordel tjekke Julefabrikken ApS.

Hvad er Julefabrikken ApS?

Julefabrikken ApS er en online shop hvor du selv kan sammensætte virksomhedens egen julegave butik. Du kan få meget mere information om firmajulegaver på julefabrikken.dk

Flere Nyheder