MacBook Air – ideel til den studerende

18 marts 2020
Cecilie Mortensen
MacBook Air - ideel til den studerende

Som studerende er det efterhånden et must, at man har investeret i en bærbarcomputer. Det gælder mere eller mindre på alle de uddannelser, som findes efter folkeskolen. På gymnasiet eller universitetet kan der være behov for, at man kan tage gode og mange noter og undervisning. Og her er det nu engang bare nemmere, når man kan gøre det fra computeren. På den måde skal man ikke holde styr på de mange noter, som man kan komme til at smide væk. Derudover så har man ofte opgaver og fremlæggelser, der skal laves, hvor det også kræver, at man har computeren på sig. 

Giver en lækker brugeroplevelse

Når man skal vælge en computer, så er der bare nogle modeller, som gør det lidt bedre end andre. Og en af de modeller er en MacBook Air. Denne computer ser man efterhånden også på flere og flere uddannelsessteder – og det er der ikke noget at sige til. Netop MacBook Air har et rigtig lækkert design, hvor der ikke er gået på kompromis med brugeroplevelsen. Det gode ved denne model og andre Mac computere er, at de er behagelig at bruge, og at grafikken er i top. 

Når man skal vælge den MacBook Air, som man vil have, så er der forskellige skærmstørrelser, man kan vælge mellem. Det findes både en 11” eller 13” skærm – når man skal vælge, så kan det dog være rart, at man har en 13” skærm, da man gennem studietiden kommer til at sidde meget foran computeren.

Hvis du generelt er interesseret i tech og det nyeste udstyr og gadgets, som kommer på markedet, så kan du følge med på denne blog: https://techglad.dk/. Her har du god mulighed for at læse meget mere omkring anmeldelser m.m. så du kan få mere input, når du skal vælge nye ting eller bare inspireres. 

Tjek også disse sider:

https://techglad.dk/
https://netbloggerne.dk/
https://cybernyt.dk/
https://cyberblog.dk/
https://netbloggen.dk/
https://techystuff.dk/
https://itverdenen.dk/
https://teknisk-nyt.dk/
https://tekniske-nyheder.dk/
https://AltTech.dk/
https://TechMonkey.dk/
https://ozan.dk/

Flere Nyheder