Mad ud af huset

26 February 2022
Marie Pedersen

editorial

Lækker med til alle anledninger

I over 50 år har Kokken & Jomfruen leveret mad til alle anledninger, fra firmajulefrokoster til barnedåb. Kokken & Jomfruen har været med til at sætte prikken over i’et når venner og familie er mødtes til små og store festligheder.

Kokken & Jomfruen har køkkener i København, Århus, Odense og Slagelse, men leverer til hele landet. Alle retterne er klassisk dansk mad, som de fleste af os kender. Maden er lavet af dygtige kokke, der bruger de bedste råvarer.

mad ud af huset

Klassisk frokostbord

Kokken & Jomfruen tilbyder bl.a. et klassisk, koldt frokostbord. På Kokken-jomfruen.dk kan du se og sammen sætte frokostmenuen. Vælg bl.a. mellem marinerede sild, røget laks, hjemmelavede frikadeller, flæskestegspålæg og meget mere.

Endnu en klassiker, som du naturligvis også finder hos Kommen & Jomfruen, er klassisk smørrebrød. Vælg mellem uspecificeret smørrebrød og luksus smørrebrød. Den uspecificerede er højt belagt, og pålægget vil typisk være roastbeef, dyrlægens natmad, æg/rejer, fiskefilet og frikadelle.

Luksus smørrebrød er højt belagt og med 3-5 skiver pålæg. Vælg mellem de klassiske smørrebrød eller smag de mere unikke valgmuligheder, f.eks. avocado med syltede rødløg og citronperler, eller kartoffelmad med purløgscreme og rodfrugtchips.

Konfirmation? Den klarer vi også!

Konfirmationen er en stor dag for både de unge mennesker og deres familier. Kokken & Jomfruen klarer maden, så den ikke behøver at være en stressfaktor på den, i forvejen, travle dag. Også her findes en række valgmuligheder, bl.a. en klassisk konfirmationsbuffet, hvor man selv vælger kød og tilbehør. Ligeledes er “Konfirmandens Festmenu” en god valgmulighed. Her er menuen sammensat på forhånd, men man vælger selv om man vil have 2 eller 3 retter.

Kokken & Jomfruen leverer alle ugens dage, i løbet af dagtimerne. Det er en nem løsning, men uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Med over 1 mio. glade kunder, er Kokken & Jomfruen klar til at lave mad til din næste store begivenhed!

More articles