Mobil covers – beskytter din smartphone mod ridser, skrammer og splintring

07 oktober 2018
Astrid Pedersen
image

Leder du efter en måde, hvorpå du effektivt kan beskytte din nyindkøbte smartphone imod smadring af frontglasset samt ridser og skrammer? Så kan du overveje et lækkert mobil etui, eller måske et af de moderne mobilcovers, som er både slanke i designet og særdeles robuste.

Din telefon bliver mere elegant med et mobilcover

Måske er du nervøs for, om et mobil cover vil få din telefon til at fremstå grim og klodset. Du behøver dog ikke at bekymre dig. Hvis du vælger et af de nye, smarte covers fra lux-case.dk, får du et mobilcover, som både har en slank og strømlinet profil, og samtidig beskytter telefonen optimalt.

Moderne mobil covers er nemlig på én gang kønnere og stærkere end deres forgængere. Dette skyldes, at de er fremstillet i langt mere slidstærke materialer – og at de på samme tid er tilpasset hver enkelt model fra samtlige større brands. Det vil sige, at uanset hvilken model smartphone, du er i besiddelse af fra et af mærkerne Apple, Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG eller Motorola, vil du kunne finde et smartphone cover, som er særligt designet til netop din telefon.

Dertil kommer, at du har mulighed for at vælge imellem mange forskellige farver og mønstre. På den måde vil du således kunne vælge et cover, som passer præcist til din egen smag. Og da mobilcovers fra lux-case.dk er så billige, som de er, kan du faktisk købe op til flere covers i varierende mønstre, farver og designs, således at du kan skifte imellem dem, alt efter dit outfit eller dagens anledning.

Køb de smarte mobilcovers online, og spar mange penge

Lux-case.dk er blandt de billigste og absolut mest velassorterede online forhandler af mobilcovers i Danmark. Når du køber mobilcovers eller andet mobil tilbehør via lux-case.dk, får du gratis fragt med PostNord.

Flere Nyheder