Nyd en kop kaffe og det gode vejr på med smukke udendørs møbler

11 december 2018
Kamilla Tolnø
image

Når man bor i et land som Danmark, handler det bare om at udnytte de lune forårsdage og varme sommerdage, mens de er her. Derfor er vi danskere rigtig gode til at rykke udenfor, så snart vejret bliver til det. Både derhjemme og ude i gadebilledet ser man, at havemøblerne hurtigt bliver sat frem, så snart der kommer forår i luften. Det er da også rart at have et godt sæde udenfor, hvor man kan nyde det lækre vejr, en kop kaffe og måske en mad eller to. Hvis man vil være sikker på, at man får pæne havemøbler, som samtidig er utroligt behagelige at sidde i, kan man med fordel vælge udendørs bænke, borde og stole fra Hay.

Flere havemøbler fra Hay

Måske er havemøbler ikke lige det, man forbinder med det danske designbrand Hay. Men det er der måske grund til at gøre, da havemøblerne fra Hay ikke kun er elegante, men også praktiske. Serien hedder Hay Pallisade og er designet af Ronan og Erwan Bouroullec med fokus på at kombinere udseende med funktionalitet. Derfor får man med havemøbler fra Hay et flot udseende havemøbel, som samtidig kan holde til lidt af hvert i form af flittig brug samt vind og vejr. Derfor er man sikker på, at man får meget for sine penge.

Oplagt til både private og erhverv

De populære havemøbler fra Hay egner sig til mange fordele. De kan bruges på altanen eller terrassen i privaten, så man kan nyde morgenkaffen i sommersolen. Men også på cafeer, restauranter og barer, som gerne vil tilbyde udendørs servering, passer udendørsmøblerne fra Hay perfekt ind. Serien indeholder både bænke, stole, borde, lounge stole og sofaer, og de fås alle i forskellige farver. Desuden fås holdbare og behagelige hynder til, så man virkelig kan læne sig tilbage og nyde vejret i et godt sæde.

Flere Nyheder