Oppustelige redningsveste – for en sikkerheds skyld

25 september 2020
Astrid Pedersen

Som fritids sejler er du sikkert udmærket klar over de mange krav og standarder som din båd skal efterleve – især når det kommer til sikkerheds foranstaltninger. Blandt andet skal der om bord på din båd altid kunne forefindes et antal redningsveste som minimum svarende til antallet af besætnings medlemmer. Og faktisk bør alle som befinder sig om bord på din båd være iført deres respektive redningsveste – i hvert fald når I sejler på åbent vand.

Bedre bevægelighed og komfort med oppustelige redningsveste

Er du træt af at skulle møve rundt på båden iført en klodset redningsvest med faste flyde elementer kan du overveje at skifte den ud med en smart oppustelig redningsvest.

En oppustelig redningsvest består i al sin enkelthed af et seletøj, i hvilket de oppustelige flyde elementer ligger gem. Disse består af tyndt med selvfølgelig vandtæt materiale som lynhurtigt pustes op i nødstilfælde. Dette betyder at du, hvis du skulle ryge over bord, vil være lige så effektivt beskyttet imod drukning som hvis du var iført en traditionel redningsvest.

Flyde legemerne i en oppustelig redningsvest pustet op i en rækkefølge som sikrer at dit ansigt vender op ad i forhold til vandets overflade. Vesten er, som alle andre godkendte redningsveste, forsynet med D ring til fæste af livline i forbindelse med bjærgning samt et kraftigt blinklys og en nødfløjte.

Du kan således nyde godt af trygheden ved at være beskyttet af en redningsvest og samtidig bevare din fulde mobilitet. En oppustelig redningsvest har man faktisk lyst til at have på idet den er langt mere behagelig at være iført. Du kommer ikke til at svede tran i en oppustelig redningsvest, og du vil kunne udføre dit arbejde på båden uden at være hæmmet i dine bevægelser.

Du kan finde de smarte oppustelige redningsveste i den online shop på baadbiksen.dk

Flere Nyheder