Rejser for singler byder både på oplevelser og masser af gode mennesker

12 januar 2019
Emilie Ann Jacobsen
image

Hvis du er single, har du måske ikke lyst til at tage på en rejse helt alene. Samtidig er det helt naturligt, at du har en lyst til at opleve verden. Det kan sætte dig i noget af et dilemma. En god ide for dig er i det tilfælde, at du tager på rejser for singler. Det er grupperejser, hvor I alle er alene, hvilket kan være med til at give en helt anden dynamik på turen, end hvis der er en blanding af par og singler. Det er derfor bestemt værd for dig overveje. 

Du kan finde singlerejser, der går til en lang række spændende og eksotiske rejsemål. Det er for eksempel Cuba, Rusland og Grækenland. Det er blandt andet rejsebureauet Events4singler, der arrangerer ture dertil. De lægger vægt på, at det skal være en god og hyggelig oplevelse – ikke at det skal være en rejse, hvor de hele tiden prøver at matche jer med hinanden. 

Når du er single, er du ofte vant til at være meget alene og at kunne træffe alle beslutningerne selv. Derfor kan det godt blive anstrengende for dig i længden, når du hele tiden skal være sammen med andre. 

Når du rejser med Events4singler, har de dog netop taget højde for, at du kan have brug for at trække dig tilbage. Du vil derfor altid bo på et enkeltværelse, og det står dig helt frit, hvor mange af de fælles arrangementer, som du vil deltage i. 

De fleste er dog rigtig glade for at deltage i mange af arrangementerne, da det giver dem mulighed for at lære en masse nye mennesker at kende. Hvis du er på jagt efter en kæreste, er det jo netop vejen til at få en. Har du brug for en dag på egen hånd, er der dog ingen, der vil se skævt til det. 

Flere Nyheder