Sæt tiden af til at få gjort skiltemaling helt fint

11 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Det der med at lave skiltemaling på den ordentlige måde er ikke noget, som man skal skynde på.

Man kan nok sagtens få lavet dens slags på samlebånd, hvor man bestiller en masse skilte, hvor der er malet på, eller hvor man skal få det til at se ud som om, at det er håndmalet eller gjort med ægte maling, men hvor der reelt er brugt billigere metoder.

Selv den slags kan man bestille som enkeltstående tilfælde, og det kan da også være smart nok at gøre, hvis man vil spare tid og penge.

Men der er tydelig forskel på, når man gør den slags i hånden, og når man får maskiner til at gøre det for en.

Derfor bør du lægge din ordre på skilte eller bare et enkelt skilt hos nogle, der har forstand på at gå op i deres håndværk og gerne udføre det på traditionel vis. Det kunne være via skiltemaling i Randers.

Det ser bare godt ud med grundig skiltemaling

Overordnet set er der ikke så mange, der maler skilte i hånden, som der var i gamle dage, for man fandt hurtigt ud af, hvordan man kunne gøre det nemmere og billigere, så man kunne spare håndværkeren væk.

Men som det er sket med mange erhverv, så har de fået en renæssance nu om dage, fordi vi gerne vil have noget arbejde udført, der ikke bare er personligt, som også har det personlige touch, som gør det unikt.

Det er ikke ensbetydende med skønhedsfejl og så videre, for gode skiltemalere kan skam gøre det til perfektion i hånden.

Det tager så også bare den tid og de omkostninger, som det nu gør, men det er værd at betale for.

For bagefter sidder du tilbage med noget unikt til din forretning, dit hjem, hobbyværelse eller lignende, som der ikke findes tilsvarende af ude i verden. 

Flere Nyheder