Sammenklappelig trækvogn er perfekt til campingferien

09 august 2021
Emilie Ann Jacobsen

Når du tager på campingferie, er der to regler, der er vigtige, når du pakker: Det hele skal kunne fylde så lidt som muligt, og det skal helst kunne bruges til flere formål. Jo flere formål en genstand kan bruges til, desto mindre har du jo brug for at have med.

En virkelig god genstand for dig at have med på campingferien er derfor selvfølgelig en sammenklappelig trækvogn. Den kan du bruge til en lang række forskellige formål på campingferien. For eksempel er den virkelig praktisk, når du skal have indkøb hjem fra supermarkedet, og hvis du skal hente vand i dunke et andet sted, end der hvor dit telt eller din campingvogn står. Har du børn er trækvognen selvfølgelig også en god erstatning for en klapvogn, da børnene kan sidde der og slappe af, hvis de ikke kan gå længere. Dermed kan du altså virkelig bruge din trækvogn til mange forskellige aktiviteter. 

Hvilken sammenklappelig trækvogn er den rette for mig?

Når du skal finde en sammenklappelig trækvogn til campingferien, vil du selvfølgelig gerne være sikker på, at du får valgt den helt rette. Men hvilken er det lige? Der findes jo mange trækvogne på markedet. Et godt sted for dig at læse mere om de forskellige former for sammenklappelige trækvogne og dermed blive klogere på, hvilken der er den rette for dig, er på hjemmesiden ferieudstyr.dk. De har en række anbefalinger af trækvogne. 

For der er mange forskellige detaljer, som du bør forholde dig til, når du skal købe en trækvogn. For eksempel hvor stor en bæreevne, den skal have. Hvis du både skal kunne have udstyr, børn og måske adskillige liter vand i den, når I skal på tur, er det jo vigtigt, at den kan holde til en del kilo. Heldigvis kan du nemt finde en sammenklappelig trækvogn, der kan klare 100 kilo. 

 

Flere nyheder