Sikker distribution af privat og erhvervs forsendelser med Bring

07 november 2018
Astrid Pedersen
image

Svensk / norske Bring er eksponent for udbringnings og fragt relaterede services i top kvalitet. Især hvis du leder efter en operatør, som kan forestå distribution i Norden og Skandinavien. Er du en virksomhed, som ønsker at nu dine erhvervs- eller privat kunder med tryksager eller andre former for distribueret forsendelse, er Bring din ideelle samarbejdspartner. Og skal du sende en privat pakke eller et brev til en kær ven eller et familie medlem, som er bosat i en fjern ende af Danmark eller andet sted i Norden (for eksempel Sverige, Norge eller Finland), er Bring også en oplagt løsning.

Hvem er Bring, og hvad kan de hjælpe med?

Virksomheden Bring er et aktieselskab, ejet af det norske national postvæsen Posten Nord. Bring har fortrinsvis opereret på svensk grund, men har siden sin stiftelse i de tidligere halvfemsere udbygget sit logistiske netværk til at omfatte hele Skandinavien. Faktisk kan Bring sagtens løse distributions- og fragtopgaver på verdensplan, men er først og fremmest blandt de bedste og mest erfarne fragt- og forsendelses operatører på det nordiske territorium.

Med Bring er du garanteret professionel håndtering af din forsendelse i top skandinavisk kvalitet. Bring holder desuden et aldeles fair pris niveau på alle deres forsendelses løsninger. Og uanset om du agerer som privat eller erhvervs kunde, vil du modtage en særdeles servil og service minded behandling.

Find Bring forsendelse online – og bestil den på pakke.dk

Hvis du ønsker at beregne prisen på din Bring forsendelse hurtigt og nemt, og samtidig bestille din billige Bring forsendelse, kan du med fordel kigge forbi pakke.dk. På den danske online pris portal kan du se og sammenligne priser på forsendelse fra alle de mest anvendte operatører, herunder UPS, DHL, GLS, FedEx, Post Nord, DAO og altså Bring. Og dernæst kan du bestille forsendelsen direkte på https://www.pakke.dk/bring – så bliver det ikke nemmere!

Flere Nyheder