Skab glæde ved aftenbordet med boller i karry

25 July 2018
Astrid Pedersen

editorial

Mangler du idéer til nem og billig aftensmad i hverdagen, er det oplagt at tænke lidt ud af boksen. Hvorfor skulle du for eksempel bruge tid på at købe ind og lave mad hver eneste eftermiddag, samtidig med at børnene skal hentes fra skoler og institutioner eller bringes til diverse fritids aktiviteter, når du kan lave en ordentlig skudefuld boller i karry, kødsovs, chili con carne eller lignende på én gang og så fryse det ned?

Det bliver næsten ikke nemmere – alt, hvad du skal gøre, er at sætte for eksempel søndag eftermiddag af til at lave mad i stort kvantum. Det tager ikke længere tid end at lave små portioner, og det kan hurtigt vise sig at blive billigere for dig i længden. Du vil for eksempel ikke være nær så fristet til at nappe en bunke pizzaer på hjemvejen, eller købe dyre færdigretter fra supermarkedets frysedisk, når du ved, at du har en bøtte boller i karry, som blot skal tages ud af fryseren og varmes op i mikroovnen.

Lav dine egne boller i karry – nemt, hurtigt og billigt

Så med en anelse forudseenhed og planlægning kan du faktisk spare både tid og penge i hverdagen. Boller i karry er en lækker og smagfuld ret, som elskes af både børn og voksne. Serveret med friskkogte Basmati eller Jasmin ris og en stærk eller sød Mango Chutney er boller i karry den idéelle aftensmad efter en lang dag på job og i skole eller børnehave. Og at det samtidig tager under ti minutter at fremstille, gør kun boller i karry til mere attraktiv hverdags-aftensmad. Når du skal lave din store portion boller i karry, skal du faktisk kun bruge ingredienser, du kan finde i ethvert supermarked: Hakket kalve- og svinekød (som til frikadeller) æg, mel, mælk, karry pulveræbler, løg, smør, salt og peber.

Du kan finde den fulde opskrift på boller i karry på dk-kogebogen.dk

More articles