Smukke og utraditionelle rejser i Europa

10 marts 2020
Astrid Pedersen
Smukke og utraditionelle rejser i Europa

Når turen går sydpå til mere eksotiske himmelstrøg i anledning af ferien, er det da sjovt at prøve noget nyt. De 100% tilrettelagte pakkerejser med charter fly og all inclusive ophold på store hoteller kan godt være ganske afslappende og befriende i mange tilfælde.

Det kan for eksempel være at det er den nemmeste og mest bekvemme løsning, mens børnene er små – eller også gider du bare ikke gøre det store ud af din ferie når du bare gerne vil slappe og slippe for at tænke på hvor du skal sove i nat eller hvor dit næste måltid mad skal komme fra. Men er du i det lidt mere eventyrlystne hjørne, og vil du gerne prøve noget andet i år, er der stadig masser af muligheder. Du kan for eksempel arrangere et mini road trip i Europa – eller hvad med en ferie i nogle af kontinentets mindre kendte storbyer?

Oplev det sydlige Italien og Sicilien i bil

Hvis du gerne vil se flotte natur scenarier og færdes på steder som er tyndere befolket rent turistmæssigt, kan du vælge et road trip i Calabrien og på Sicilien. Her kan du opleve de super flotte landskaber langs kysten og de hyggelige pittoreske landsbyer inde i landet. Du kan se de havnen og smukke bådlejer ved Syracus ved Det Ioniske Hav – et af de vigtigste centre for handel under oldtidens græske styre. Her vil du kunne beundre intakte arkaiske bygningsværker i tidens karakteristiske arkitektur. Og så er der selvfølgelig Etna, Europas største aktive vulkan.

Spændende alternative storbyer som ikke er turistfælder

Hvis du ikke orker at skulle give 75 kroner for en kop kaffe i Venedig sammen med de andre turister, kan du i stedet tage til Padua – en italiensk universitetsby med masser af charme og historie. Du kan finde flere alternativer til de store turistbyer på rejsebloggerne.dk

Tjek også disse sider:

https://rejsebloggerne.dk/
https://rejse-glæde.dk/
https://nytomrejser.dk/
https://ferie-nyt.dk/
https://ferie-tips.dk/
https://RejseGnisten.dk/
https://RejseBrevet.dk/
https://TravelGuiden.dk/
https://Rejseminderne.dk/
https://OpdagelsesRejser.dk/
https://forslagtilrejser.dk/
https://ideertilrejsen.dk/

Flere Nyheder